Interventies
 
Een defecte installatie zorgt al snel voor een ophoping van problemen. Mensen die hun werk niet kunnen doen. Binnenkomend materiaal dat niet verwerkt kan worden en zich opstapelt. De gevolgen zijn dikwijls van die aard dat de economische schade hoog oploopt.
 
EEC beschikt over een aantal tools die ons in staat stelt deze “down-time” tot een minimum te beperken. Enkele van deze tools zijn: het gebruik maken van “revers engineering”, een eigen machine park, speciale afspraken met onze toeleveranciers. De combinatie van dit alles stelt ons in staat om snelle oplossingen mogelijk maken.  

EEC heeft hiermee echte troeven in handen en staat voor u 24 uur op 24, 7 dagen op 7 ter beschikking.
 

 
 
 
Consulting & Turn-key solutions

Niet alleen is onze hersteldienst een zegen voor ons cliënteel maar voor ons levert hij ook een onschatbare bron aan informatie. We kunnen hier eenvoudig uit opmaken welke producten en merken er kwalitatief boven uit steken. Door al jaren actief te zijn in de sector hebben we een expertise opgebouwd als het gaat over complete installaties in het domein van de afvalverwerking. 

Deze kennis staat ter beschikking van ons volledige cliënteel. EEC kan meedenken vanaf dag één, onafhankelijk van elke toeleverancier. Of het nu om een productie-, sorteer- of verwerkingslijn gaat. In overleg met de klant wordt er gezocht naar de beste (prijs/kwaliteit) oplossing. We kunnen gebruik maken van moderne 3D scantechnologie om bestaande gebouwen of installaties in kaart te brengen. Zo vertrekken we van een “as build” situatie en niet van plannen die misschien afwijken van de realiteit. Het zorgt er ook voor dat 'verrassingen' die vroeger steevast hun weerslag hadden op planning en budget op die manier kunnen worden vermeden. Hier na wordt een 3D visualisatie gemaakt die er voor zorgt dat u een beeld krijgt van hoe de nieuwe situatie er gaat uitzien. Voor de uitvoering van de werken worden er dan verdere detail tekeningen gemaakt met professionele 3D CAD- programma's.   
 
 
Betrouwbare gesprekspartner
 

Een correcte relatie opbouwen is een lang proces dat gebaseerd is op een reeks van goede ervaringen. Om op de goede weg verder te gaan besteed EEC extra aandacht aan het menselijk contact. Doordat we niet merk gebonden zijn kan de klant volledig zijn stempel drukken op het project. EEC kan de kant dan adviseren bij de keuze van de juiste machines enkel en alleen vanuit het standpunt van service en betrouwbaarheid. Doordat we steeds uitkijken naar nieuwe technologieën, om het werk vlotter en efficiënter te laten verlopen, zijn we ook klaar voor de toekomst.