Shredders

De Alligator shredder is een snel draaiende shredder voor het vernietigen van moeilijk te verwerken materiaal, zoals bundels kranten, tijdschriften, kartonnen kokers, grote stukken golfkarton en kleine geperste balen. 

De shredder is uitgerust met mangaan versterkte slijtvaste sneldraaiende tanden. De machine is uitgerust met een vloeistofkoppeling die de extensieve schokken op de rotor-as opvangt waardoor de motor maximaal beschermd wordt. 
 

 
   

De RINO shredder is een snel draaiende shredder voor het vernietigen van moeilijk te verwerken materiaal, zoals bundels kranten, tijdschriften, kartonnen kokers, grote stukken golfkarton en kleine geperste balen. 

De shredder is uitgerust met mangaan versterkte slijtvaste sneldraaiende hamers. De machine is uitgerust met een vloeistofkoppeling die de extensieve schokken op de rotor-as opvangt waardoor de motor maximaal beschermd wordt.     

De SH shredder is een shredder voor het vernietigen van moeilijk te persen materiaal, zoals kranten, kokers, grote kartonplaten en volumineuze kartonverpakking, zodat het beter verdicht kan worden. 

Het te vernietigen materiaal wordt door twee convergerende banden samengedrukt en zo regelmatig naar de breker-as gevoerd. 

Door de instelbare bovenband kan de shredder materiaal van verschillende dikten verwerken.     

De LSH shredder is een langzaam lopende shredder, voor het verkleinen van grote stukken karton, zodat het beter verdicht kan worden. 

Een langzaam lopende shredder heeft de volgende voordelen, lage geluidsproductie, lage stofemissie, geringe slijtage, laag energieverbruik. 

In de shredder bevinden zich 3 rollen met hamerschijven die in tegengesteld richting en met verschillende toerentallen draaien.E.E.C. is ook de agent voor Satrind in BelgiĆ«. Zij produceren shredders voor alle toepassingen. 

Voor meer informatie surf je naar de site www.satrind.it

Download de folder