Rubberbanden-RB

Dit type transporteurs bestaat uit een eindeloze rubbermat. Afhankelijk van de toepassing loopt de mat op ondersteuningsrollen of op glij-platen. 

De mat kan worden uitgevoerd met rubberen meenemens, als vlakke mat of als geprofileerde mat. 
De rubberband is beschikbaar als sorteerband, transportband maar ook als bunkerband. 

Voor bunkerbanden zijn robuste, hydraulische aangedreven bunkerdeuren beschikbaar. 
De banden zijn voorzien van een sterke constructie en daardoor geschikt voor een groot aantal materialen. 
    

Kettingtransporteur - KTH


De kettingtransporteur bestaat uit een stabiele open-frame constructie van profielstaal en plaatwerk, een aandrijf- en spaninrichting. De zijbeplating van het bovengrondse gedeelte zijn demontabele platen, waardoor de ketting eenvoudig gereinigd kan worden. 

De 6 mm dikke rubbermat is bevestigd aan profielen die tussen twee transportkettingen zijn geplaatst. Een speciale geleidingsrail op elke cilinder beschermt de ketting tegen laterale krachten.

De opstaande rand van versterkt plaatstaal bestaat uit demontabele gedeelten van 1500 mm lang. 
De KTH kan op vloerniveau of boven de grond worden gemonteerd.   

Staalplatentransporteur-PBM


De staalplatentransporteur bestaat uit speciaal ontworpen stalen lamellen die bevestigd zijn op een ketting. De rollen van de ketting lopen over slijtvaste strippen. Het frame is voorzien van eenvoudig te demonteren zij- en onderbeplating. De PBM is ontworpen voor het transporteren van scherpe materialen en de labyrintafdichting zorgt ervoor dat fijn materiaal niet bij de ketting terechtkomt.   

Omloopband-OB


De omloop- of circulatieband bestaat uit een aandrijfeenheid, een transporttrechter, een verticale spaninrichting en een terugvoerbaan die aan het dak wordt gemonteerd. 

De transportmat bestaat uit een antistatische, synthetische bekleding die aan de zijkanten over de volledige trechterlengte is voorzien van een flexibele strook. 

De verticale spaninrichting is beveiligd met geperforeerd plaatwerk. 
De put wordt niet verontreinigd met materiaal, waardoor het brandgevaar wordt beperkt.   

Walking floor

De walkingfloor van BOA- de BOA transportvloer - is uitermate geschikt voor het bufferen van uw materiaal voor gelijkmatige dosering. 

De transportvloer zorgt voor een lineaire, heen-en-weer gaande beweging, waardoor het materiaal gelijkmatig wordt verspreid. 

De hydraulische aandrijving is bijzonder krachtig. Het aluminium plaatwerk van de vloer is erg goed bestand tegen agressieve materialen. De stevige bodemstructuur is geschikt voor grote belastingen.

Download de folder